گفتگوی “دوک” شبکه اجتماعی صنعت فرش و نساجی با رئیس و دبیر کل اتاق مشترک ایران و ایتالیا در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی تهران
احمد پورفلاح رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا در استودیو پخش زنده “دوک” در چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی فرش ماشینی تهران گفت:
اتاق ایران و ایتالیا بزرگترین اتاق مشترک با یک کشور اروپایی است. ایتالیا در سالهای پیش از تحریم شریک اول تجاری ایران بود ولی با وضع تحریمها ایتالیا پس از آلمان در جایگاه دوم قرار گرفته است.
سطح مبادلات ایران و ایتالیا تا ده سال پیش به 7.7 میلیارد یورو رسید. هر چند تبادل تجاری در کشور پس از تحریمها قطع نشده ولی به کمتر از یک میلیارد یورو کاهش پیدا کرده است. لازم به ذکر است ایتالیا تنها کشوری است که تراز مبادلات ایران با آن مثبت بوده یعنی صادرات به ایتالیا بیشتر از واردات است.
توصیه ای که برای فعالان اقتصادی در ایران دارم؛ خود را برای تعامل و ارتباطات جهانی آماده کنند. گاهی دیده میشود وقتی تجار ایرانی در جلسات مشترک با همتایان ایتالیایی خود شرکت کرده حتی یک کارت ویزیت یا بروشور انگلیسی برای ارائه فعالیتهایشان به همراه ندارند.
لیدا شهابی دبیرکل اتاق مشترک ایران و ایتالیا در این نشست گفت:
اتاق مشترک ایران و ایتالیا یک پل ارتباطی بین تجار ایرانی و ایتالیایی می باشد. اتاق مشترک ایران و ایتالیا دارای یک اتاق متناظر در شهر رُم است. همان خدماتی که در اتاق مشترک ایران و ایتالیا ارائه میشود به اعضا در اتاق رُم نیز ارائه میگردد.
اتاق ایران و ایتالیا بیش از 5 هزار عضو داردو یکی از فعالیتهای این اتاق، ارتباط موثر با اعضا در ایران و انتقال تجربیات آنان به یکدیگر است. از دیگر اقدامات اتاق، اخذ ویزای تجاری برای اعضاست. اتاق در این خصوص از کنسولگری ایتالیا سهمیه داشته و از امکان اعزام هیاتهای اقتصادی از صنعت نساجی و فرش ماشینی به ایتالیا و دیدار با همتایان در آن کشور برخوردار است.
اگر اتاق مشترک ایران و ایتالیا دارای اطلاعات لازم و موثق در حوزه صنعت فرش ماشینی باشد حتما آن را
در اختیار سرمایهگذاران خارجی قرار میدهد. به نظر من صنعت فرش ماشینی در بازار بینالملل مغفول مانده است و نیازمند بازاریابی علمی و ارائه اطلاعات لازم از طریق کانالهای ارتباطی مختلف به دنیاست.
دیدگاه ها بسته شده اند.