مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه – مدت زمان لازم برای پخت: 40 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت چرخ شده گوساله: (ا کیلو گرم)
بیکن: (240 گرم)
پنیر رنده شده پارمزان: (50 گرم)
تخم مرغ: (1 عدد)
پنیر ورقه ای: 200 گرم
ژامبون گوشت: 150 گرم
اسفناج تازه: 80 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
برای تهیه رولت گوشت شکم پر ابتدا گوشت چرخ شده گوساله را در ظرفی ریخته، تخم مرغ، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید. بهتر است مواد را با دست ورز داده تا مخلوط یکدستی بهدست آید. داخل سینی فر کاغذ روغنی را پهن کنید و ورق های بیکن را کنار هم طوری که اندکی روی هم قرار گیرند بچینید، مخلوط آماده شده را روی ورق های بیکن به ضخامت حدود 1.5 سانتیمتر پخش نموده و لبه ها را از هر طرف یک سانتیمتر آزاد بگذارید. سپس برشهای ژامبون و بعد ورقههای پنیر را روی لایه گوشتی قرار داده و در ادامه اسفناجهای تازه را روی پنیر قرار دهید. از کاغذ روغنی برای رول کردن ترکیب آماده شده استفاده و به آرامی مواد را رول کنید. رولت گوشت شکم پر را در طبقه وسط فر از (قبل گرم شده) با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار داده و پس از پخت به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در پایان رولت را به برش های دلخواهتان تقسیم کرده و میل نمائید. نوش جان!