2

آشپزی ایتالیایی – رولت گوشت شکم پر – Stuffed Meatloaf

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه – مدت زمان لازم برای پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر:


گوشت چرخ شده گوساله: (ا کیلو گرم)
بیکن: (240 گرم)
پنیر رنده شده پارمزان: (50 گرم)
تخم مرغ: (1 عدد)
پنیر ورقه ای: 200 گرم
ژامبون گوشت: 150 گرم
اسفناج تازه: 80 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم

برای تهیه رولت گوشت شکم پر ابتدا گوشت چرخ شده گوساله را در ظرفی ریخته، تخم مرغ، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید. بهتر است مواد را با دست ورز داده تا مخلوط یک‌دستی به‌دست آید. داخل سینی فر کاغذ روغنی را پهن کنید و ورق های بیکن را کنار هم طوری که اندکی روی هم قرار گیرند بچینید، مخلوط آماده شده را روی ورق های بیکن به ضخامت حدود 1.5 سانتیمتر پخش نموده و لبه ها را از هر طرف یک سانتیمتر آزاد بگذارید. سپس برش‌های ژامبون و بعد ورقه‌های پنیر را روی لایه گوشتی قرار داده و در ادامه اسفناج‌های تازه را روی پنیر قرار دهید. از کاغذ روغنی برای رول کردن ترکیب آماده شده استفاده و به آرامی مواد را رول کنید. رولت گوشت شکم پر را در طبقه وسط فر از (قبل گرم شده) با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار داده و پس از پخت به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.


در پایان رولت را به برش های دلخواهتان تقسیم کرده و میل نمائید. نوش جان!

برچسب ها:, ,
با کلیک روی هر تگ، تمام مطالب مرتبط با آن را یکجا ببینید
بوسیله دکمه بالا می‌توانید این مطلب را به اشتراک بگذارید
1

دیدگاه ها بسته شده اند.