so

آشپزی ایتالیایی – پاستا کدو و سالمون – Pasta con Zucchine e Salmone

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مدت زمان پخت: 20 دقیقه

درجه سختی: آسان

مناسب برای 4 نفر

مواد لازم:

پاستا ریگاتونی: 300 گرم
فیله ماهی سالمون: 200 گرم
کدو سبز: 2 عدد متوسط
پیازچه تازه: 2 عدد
نعناع تازه: چند برگ
سس بشامل: 1 لیوان
روغن زیتون فرابکر: به میزان لازم
نمک: به میزان دلخواه
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
آب لیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
بادام تازه یا خیسانده شده : برای تزئین

برای تهیه این نوع پاستا ، ابتدا پوست فیله ماهی را جدا کنید و استخوان های آن را با پنس جدا نموده وسپس آن را به مکعب های کوچک برش دهید.
آب را در قابلمه مناسب جوش آورده و پاستا را داخل قابلمه ریخته و نمک به میزان لازم به آب پاستا اضافه نمایید.
طرز تهیه سس پاستا:
برای تهیه مایع بشامل مقداری کره را ذوب کرده 2 قاشق آرد گندم اضافه نموه تفت دهید و پس از 2 دقیقه آرام آرام شیر را به مواد اضافه کنید تا کاملا رقیق شود.
اکنون کدوها را به صورت نازک خلال یا رنده و سپس پیازچه‌ها را تمیز کرده و نازک خلال کنید. نعناع را خرد کرده و بادام را با همزن چرخ نمایید. حالا در تابه ای کمی روغن زیتون ریخته و پیازچه‌های خلالی شده را تفت داده و پس از یک دقیقه کدو را به آن اضافه کنید. حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت داده و با نعناع تازه و نمک و فلفل مخلوط را طعم دار کنید. اکنون حرارت را بالا برده تکه های برش داده شده سالمون را اضافه و سریع سرخ کنید و پس از دو دقیقه مایع بشامل را به آن اضافه نمایید. پس از اینکه پاستا به مرحله ای از پخت که مورد نظرتان است رسید از قابلمه خارج نموده و به صورت مستقیم داخل همان سس بریزید و کاملا مخلوط نمایید.
اگر سس به دست آمده کمی سفت است می توانید از آب پاستا برای رقیق کردن آن استفاده کنید. برای سرو در ظرف مناسب ریخته، کمی آب لیموی تازه بچکانید و با بادام خرد شده تزئین نمایید.
نوش جان!

دیدگاه ها بسته شده اند.