پیتزا کالتزونه یک پیتزای خاص ایتالیایی است که محتویات آن در وسط خمیر پیتزا قرار میگیرد. داخل خمیر این نوع از پیتزا با مواد مختلفی مانند سوسیس – کالباس -مرغ – قارچ – گوشت چرخکرده – فلفل دلمه و … پر میشود.
مواد لازم :
- خمیر پیتزا: 450 گرم
- پنیر ریکوتا: 1/2 فنجان
- پنیر پارمژان رنده شده: 1/2 فنجان
- سیر رنده یا ریز خردشده: 3 حبه
- پیازچه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
- مرغ پخته و خردشده: 2 فنجان
- پنیر موتزارلا رنده شده: 1 فنجان
- کره آب شده: 2 قاشق غذاخوری
- سس مارینارا برای سرو
طرز تهیه:
فر را روی 200 درجه سانتیگراد گذاشته و کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر پیتزا را به 4 بخش تقسیم کرده و هر تکه از آن را با وردنه بهصورت دایرههایی با قطر حدودا 17 سانتیمتر شکل دهید. پنیر ریکوتا، پنیر پارمژان، سیر رنده شده، پیازچه خرد شده، نمک و فلفل را در ظرف جداگانه مخلوط کنید و سپس مرغ پخته و خردشده را به آن اضافه و با مواد فوق ترکیب کنید. 4/1 مواد را روی نصف یکی از خمیرها قرار داده و با فاصله 1-2 سانت از لبهها پخش کنید و در ادامه پنیر موتزارلا را روی مواد ریخته و طرف دیگر خمیر را روی مواد قرار داده تا یک نیم دایره تشکیل گردد. سپس با دست لبههای خمیر را پیچانده تا لبهها کاملا مهر و موم شوند. به همین ترتیب سه خمیر دیگر را نیز آماده کنید. کالتزونهها را با فاصله داخل سینی فر که از قبل به مدت 15 دقیقه گرم شده است قرار دهید تا پنیر آب شود و روی کالتزونهها برشته و طلایی شود.