اتاق مشترک ایران و ایتالیا، بموجب رسالت اجتماعی و کارکرد تشکیلاتی خود همواره تلاش میکند ضمن کمک به بهبود شرایط محیط کسب و کار و ایجاد زمینههای همکاری بازرگانان ایران و ایتالیا، معرفی و ارزیابی ظرفیت و تواناییهای بالقوه بنگاههای اقتصادی دو کشور را نیز در دستور کار خود قرار دهد و فعالان اقتصادی را بیش از پیش با رویکردها ، فضای تولید و چالشهای اقتصادی آشنا و فرصت تبادل تجربه و دانش و همچنین ایجاد زمینههای همکاری را در اختیار آنها بگذارد. از اینرو اتاق مشترک ایران و ایتالیا به سرپرستی آقای مهندس پورفلاح ریاست اتاق و همراهی دبیرکل، هیات رئیسه و جمعی از اعضا و فعالان کمیسیونهای پنجگانه در تاریخ 3 آبان 1401 از پالایشگاه شیر کاله که بخش وسیعی از ماشین آلات آنان توسط شرکتهای ایتالیایی تامین شده است بازدید بعمل آوردند.
آقای مهندس پورفلاح در این رویداد از استقبال صمیمانه مجموعه معظم کاله از هیئت حاضر و کسب دستاوردهای ارزشمند و مشهود این گروه صنعتی موفق طی سالهای اخیر با اهدای لوح به آقای مهندس غلامعلی سلیمانی، بنیانگذار گروه صنعتی سولیکو (کاله) ابراز سپاس و قدردانی نمود.
آقای مهندس سلیمانی در این بازدید ضمن ارایه گزارش مبسوطی از برنامههای آتی گروه صنعتی سولیکوکاله، تجربههای شخصی و چالشهای این مجموعه را از سالهای دور تا به امروز شرح داده و موفقیت در کسب و کار را تنها منوط به استقامت و پشتکار و تلاش سازنده عنوان کرد.
آقای مهندس سلیمانی ضمن تشریح فواید و ویژگیهای سلامت محور بودن محصولات کاله تاکید کرد که جوانگرایی و تولید بر دانش بنیان، ابزار دنیای امروز برای برندسازی و رقابت در بازار جهانی هستند.
وی همچنین افزود پالایشگاه شیر کاله واقع در منطقه سعیدآباد شهریار که حدود 6 هزار میلیارد تومان ارزش ریالی دارد با ظرفیت پالایش و فرآوری روزانه ۵ میلیون لیتر شیر در روز، حدود 1 میلیارد دلار در سال صادرات داشته و حدود 5 هزار نفر به طور مستقیم در پالایشگاه و 50 هزار نفر به طور غیرمستقیم مشغول به کار هستند.
بنیانگذار گروه صنعتی سولیکو (کاله) همچنین وجود مشکلات در مسیر تولید و هرگونه فعالیت اقتصادی را عادی و غیرقابل انکار دانسته و اظهار داشت شرایط سخت موجب بروز روشهای نو و ایدههای خلاق میشود.
در این بازدید خطوط و عملکرد پالایشگاه شیر کاله توسط تکنسینها و کارشناسان زبده بطور مبسوط معرفی شد. این رویداد که با میزبانی گرم مجموعه کاله و صرف مراسم صبحانه همراه بود فرصتی را ایجاد کرد تا اعضای اتاق ضمن اطلاع از تاریخچه، رویکردها، چالشها ، برنامهها، تولیدات، محصولات متنوع و وسعت بازار این واحد تولیدی با سایر اعضا و فعالیت آنان نیز آشنا شوند.