گنوچی
تلفظ نام این غذای ایتالیایی درواقع “ناکی” است ولی در ایران به گنوچی معروف شده است. گنوچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه با سیبزمینی است که میتوان آن را به عنوان غذای اصلی و یا پیشغذا استفاده کرد.
مواد لازم
۵۰۰ گرم سیبزمینی
یک عدد تخممرغ
یکچهارم پیمانه پنیر پارمزان
دو سوم پیمانه آرد ذرت
دو سوم پیمانه آرد گندم
سس مارینارا به مقدار لازم
یک قاشق غذاخوری نعنا خشک
نمک، فلفل و زرچوبه به میزان لازم
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه گنوچی
سیبزمینیها را آبپز کنید و اجازه دهید سرد شوند.
بعد از سرد شدن آنها را رنده کنید و در ظرفی با پودر نعنا، فلفل، زرچوبه و پودر سیر مخلوط کنید.
تخممرغ، پنیر پارمزان، آرد ذرت، آرد گندم و روغن زیتون را اضافه کنید و مواد را با دست ورز دهید تا خمیر کاملا یکدست شود و طعم بینظیر روغن زیتون لادن به خورد بقیه مواد برود.
روی تخته آشپزی آرد بپاشید و خمیر را روی آن لوله کنید و در قطعات دو سانتیمتری آن را تکه کنید. میتوانید روی این قطعات را با چنگال فرم دهید.
در یک قابلمه آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید آب جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن آب خمیرهایی را که تکه کرده بودید در آب جوش بیندازد.
بعد از دو دقیقه آنها را از آب بیرون آورده و با سس مارینارا سرو کنید.
آرانچینی
آرانچینی از پیش غذاهای معروف ایتالیایی است که بیشتر در شمال این کشور رواج دارد.
این پیش غذای ایتالیایی درواقع گلولههای برنجی مغزداری است که با آرد سوخاری در روغن سرخ میشود. سیسیل، زادگاه این پیشغذای ترد و خوشمزه است چراکه در این شهر کشت برنج رواج دارد. حداکثر زمان لازم برای پخت این پیش غذای ایتالیایی پنجاه دقیقه است و مواد لازم برای تهیه آن عبارتاند از:
• دو فنجان برنج خام
• یک زردۀ تخممرغ
• نصف فنجان پنیر پارمسان رنده شده
• یک چهارم فنجان کره آبشده
• صد و پنجاه گرم گوشت چرخ شده
• یک پیاز متوسط خردشده
• نصف فنجان سس گوجهفرنگی
• نصف فنجان نخودفرنگی پختهشده
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
• دو عدد سفیده تخممرغ
• یک و نیم فنجان آرد سوخاری یا پودر نان باگت
• مقداری روغن برای سرخ کردن
برای آمادهسازی این پیش غذای ایتالیایی لازم است که ابتدا برنج را باکمی نمک بپزید. پسازاینکه کمی سرد شد، کره، زرده تخممرغ و پنیر را به آن اضافه کنید؛ مواد را درون یخچال بگذارید تا سرد شود. درون یک تابه، پیاز را با گوشت تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس سس گوجهفرنگی و نخودفرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت در سس گوجه پخته شود؛ کمی نمک و فلفل و ادویههای موردعلاقهتان را نیز به آن اضافه کنید.
مخلوط برنج را به یازده قسمت تقسیم کنید. در مرکز هر قسمت کمی از مایه گوشت قرار دهید و برنج را بهصورت گلولههای کوچک درآورید. گلولهها را در سفیده تخممرغ بغلتانید، سپس در آرد سوخاری یا پودر نان باگت بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. قبل از قرار دادن این پیش غذای ایتالیایی در تابه، از داغ بودن روغن مطمئن شوید. اگر دوست دارید که روغن کمتری مصرف کنید، میتوانید آرانچینیها را در ظرف مخصوص فر بچینید و آنها را بدون روغن در فر بپزید. (توجه داشته باشید که آرانچینی یک پیش غذای ایتالیایی است که طبق دستور اصلی باید در روغن سرخ شود.)
افکارتان را باما در میان بگذارید
برای افزودن دیدگاه باید وارد شوید .