پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی است که از حل کردن و پختن آرد ذرت در آب و غلیظ شدن آن تهیه میشود. معمولا به ازای هر پیمانه آرد ذرت، ۴ پیمانه آب استفاده مینمایند. گاه به جای آب از شیر، آب گوشت یا مرغ یا ترکیبی از آنها هم استفاده میشود که به پولنتا طعم بیشتری میدهد. استفاده از پنیر در پولنتا اختیاری است اما نسبتاً رواج دارد و باعث میشود غذا بافت نرمتر و خوشمزهتری پیدا کند. به جای پنیر خامهای میتوانید از یک سوم پیمانه پنیر پارمزان هم استفاده نمایید. نوع پنیر بستگی به سلیقه شما دارد. پس پنیری را انتخاب کنید که طعم آن را بیشتر میپسندید.
پولنتای پنیری علاوه بر ایتالیا در کشورهای آمریکای لاتین مثل برزیل و آرژانتین هم رواج دارد. این غذا را با انواع سس گوشت، سس قارچ و خوراک راگو سرو میکنند. به طور کلی هر سسی که با پاستا سرو شود، همراه پولنتا هم میتواند سرو شود.
مواد لازم:
- آب چهار پیمانه (جایگزین : شیر، آب گوشت یا مرغ یا ترکیبی از آنها)
- نمک یک و یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد ذرت زرد یک پیمانه
- کره دو قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای یک چهارم پیمانه
ابتدا آب و عصاره سبزیجات را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد، سپس به آن آرد ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد تا غلیظ شود.
سپس به آن، نمک، فلفل رزماری، پونه کوهی، آویشن اضافه کنید.
کف سینی فر را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و صاف کنید و برای مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سینی را از یخچال خارج کنید و با چاقو به برش های مساوی تقسیم کنید، روی آن را با برس روغن بمالید و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید، یا آن را در روغن داغ با دمای 190 درجه سانتیگراد سرخ کنید.
سس: مایونز همراه با نمک، فلفل، آب لیمو، جعفری و سیر
افکارتان را باما در میان بگذارید
برای افزودن دیدگاه باید وارد شوید .