طرز تهیه «زبالیونه»، دسر تخم مرغی ایتالیایی
زبالیونه یکی از کرمهای کلاسیک پرطرفدار است که طرز تهیه آن متعلق به ایتالیاییها میباشد.
مواد لازم:
- زرده تخم مرغ 8 عدد
- شکر 160 گرم
زبالیونه یک دسر ایتالیایی است که با زرده تخم مرغ و شکر درست میشود, برای درست کردن این دسر ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن زرده های آن را به ظرف بزرگتری منتقل نمایید.
شکر را به زرده ها افزوده و با همزن برقی هم زده تا زمانی که رنگ آن سفید شود حالا مخلوط را با حرارت غیر مستقیم به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا دسرتان آماده شود.
در این مرحله مواد دسر را در لیوان های بلند ریخته و اجازه دهید خنک شود، هنگام سرو میتوانید مقداری خامه روی آن بریزید و با یک عدد توت فرنگی آن را تزیین کنید
- زبالیونه جزو دسر – کرم و موس میباشد.
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
- زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد
- زبالیونه را میتوانید در وعده دسر سرو کنید
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
افکارتان را باما در میان بگذارید
برای افزودن دیدگاه باید وارد شوید .