فصلنامه46-چیکن پارمیجانا

آشپزی ایتالیایی-چیکن پارمیجانا

مواد لازم:
  • سینه مرغ کوچک بدون استخوان 4 عدد
  • آرد نصف پیمانه
  • پنیر پارمسان نصف پیمانه
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • ادویه همه کاره یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • اسپاگتی به مقدار کافی
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1/4 قاشق چایخوری
  • خامه 1/4 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • برگ ریحان 5 الی 6 برگ
  • جعفری تازه خرد شده 1 تا 2 قاشق چایخوری
  • کره 2 قاشق چای‌خوری
  • پیازچه خرد شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده به مقدار کافی

ابتدا قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس نمک و اسپاگتی را افزوده و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره و روغن زیتون را بریزید تا داغ شود .
سینه مرغ را تکه کرده و ابتدا با نمک و فلفل مزه دار نمایید، سپس در آرد بغلطانید و داخل تابه سرخ کنید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و کره را اضافه و سیر را رنده و یا خرد کرده و داخل تابه تفت دهید.
در ادامه نمک ، ادویه همه کاره و فلفل را افزوده و رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ دهد در آخر شکر را افزوده و با شعله کم بگذارید آرام بپزد.
در مرحله بعد جعفری و ریحان را خرد کرده و داخل تابه بریزید، در همین زمان خامه را هم به تدریج افزوده و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود سپس از روی حرارت بردارید.
اسپاگتی پخته شده را در ظرف مورد نظر بکشید و سس گوجه و خامه را روی آن بریزید، و روی آن پنیر پارمسان بپاشید.
همزمان روی هر تکه مرغ کمی از پنیر موتزارلا بریزید و آن ها را از تابه برداشته و دور اسپاگتی بچینید.
در آخر پیازچه و جعفری خرد شده را روی اسپاگتی و مرغ بپاشید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد چیکن پارمیجانا

چیکن پارمیجانا جزو غذای ملل-ایتالیایی میباشد.

زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه

زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه می‌باشد

چیکن پارمیجانا را می‌توانید در وعده نهار یا شام سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می‌باشد .

فصلنامه46-چیکن پارمیجانا

افکارتان را باما در میان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد! تمامی موارد الزامی با * نشانه گزاری شده اند.