مراسم هفته غذای ایتالیا1

حضور ریاست اتاق مشترک ایران و ایتالیا در مراسم هفته غذای ایتالیا

به دعوت سفیرمحترم ایتالیا در ایران، عالیجناب جوزپه پرونه، آقای مهندس پورفلاح ریاست اتاق مشترک ایران و ایتالیا در مراسم هفته غذای ایتالیا مورخ 24 آذرماه 1400 در محل باغ سفارت حضور یافت.

 دراین مراسم خصوصی، ریاست اتاق به مناسبت این رویداد سخنرانی‌ کوتاهی را ارائه کرده و ضمن تبریک هفته غذا به مردم دوست داشتنی ایتالیا، به فرهنگ اجتماعی و هنر طبخ غذای ایتالیایی نیز اشاره نمود.

متن سخنرانی آقای مهندس پورفلاح به شرح ذیل می‌باشد:

پیش از هرچیزی هفته غذا را به تمام مردم دوست داشتنی ایتالیا و دیگر کشورهای جهان تبریک عرض می‌نمایم.

طبخ و آشپزی غذای ایتالیایی فقط در ارتباط با خوردن آن نیست بلکه غذا در ایتالیا یک فرهنگ اجتماعی و نوعی هنر محسوب می شود که از قدیم الایام در خانواده ها مرسوم بوده است. در میان لیست غذاهای مورد علاقه در جامعه بین الملل، حداقل  چند مورد مربوط به کشور ایتالیا می‌باشند.

در ایران نیز غذاهایی چون پاستا و پیتزا، که تحفه ایتالیا به دیگر کشورهای جهان می باشد، بسیار محبوب بوده و حتی بیشتر از غذاهایی مانند همبرگر یا استیک طرفدار دارند و حتی ، کارخانجات بزرگی با خط تولید پاستا و اسپاگتی وجود دارند که درچنین رویدادهایی می توانند نقش مهمی در راستای نزدیک شدن دست‌اندرکاران این صنعت در دو کشور ایفا نمایند.

با توجه به علاقمندی خاص اینجانب به مردم خوب و با محبت ایتالیا، از شرکت در این مراسم بسیار خرسندم.

در اینجا لازم می‌دانم از جناب آقای سفیر و همکاران ایشان در برگزاری این رویداد تشکر و قدردانی نمایم و از این فرصت استفاده کرده و پیشاپیش به دوستانمان در سفارت و کنسولگری ایتالیا در ایران کریسمس و سال نو میلادی را تبریک و تهنیت عرض ‌نمایم.

روزگارتان شاد باد.

هفته غذای ایتالیا2
هفته غذای ایتالیا3
برچسب ها: بدون برچسب
بوسیله دکمه بالا می‌توانید این مطلب را به اشتراک بگذارید
0

افکارتان را باما در میان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد! تمامی موارد الزامی با * نشانه گزاری شده اند.