main pic

آشپزی ایتالیایی – فیله مرغ شیری – Petti di Pollo al Latte

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه مدت زمان پخت: 10 دقیقه درجه سختی: آسان مناسب برای 4 نفر


مواد لازم:

فیله سینه مرغ (ورقه شده): 600 گرم
کره: 40 گرم
روغن زیتون فرا بکر: 10 گرم
آرد نول یا آرد دو صفر: 3 قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: 170 گرم
آویشن: 4 شاخه
نمک: به میزان دلخواه
فلفل سیاه: به میزان دلخواه

فیله مرغ شیری با زمان پخت سریع و دستور بسیار آسان ایده‌ای خوب برای صرف یک وعده غذایی محسوب می‌شود. مواد اولیه آن در هرخانه‌ای یافت می‌شود و با رعایت گام به گام این دستور، برش های بسیار لطیفی خواهید داشت که برای قطعه کردن فیله‌ها نیازی به چاقو ندارید.

ابتدا فیله ها را ازچربی اضافی پاک کنید، سپس آنها را روی تخته گوشت گذاشته و با بیفتک‌کوب کوبیده تا برش‌های ظریف‌تری داشته باشید.
روغن و کره را به‌طور همزمان در تابه‌‌ای ریخته و اجازه دهید با حرارات ملایم ذوب شوند. در این فاصله برش‌های مرغ را آردپاشی کنید و به تدریج آنها را داخل تابه قرار دهید، حرارت را کمی زیاد کرده و حدود 2 دقیقه زمان دهید تا پوسته طلایی دلپذیری روی فیله تشکیل شود. سپس برش‌ها را برگردانده و چند دقیقه صبر کنید تا طرف دیگر نیز کمی طلایی شود. در ادامه شیر و آویشن ، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه نموده و به مدت 5 الی 7 دقیقه درب تابه را بگذارید تا سس، کمی غلیظ و فیله ها طعم دار شوند.
برای تزئین می‌توانید از کمی جعفری خرد شده استفاده نمایید. فیله‌ها را داغ سرو کنید. نوش جان!

برچسب ها:, ,
با کلیک روی هر تگ، تمام مطالب مرتبط با آن را یکجا ببینید
بوسیله دکمه بالا می‌توانید این مطلب را به اشتراک بگذارید
1

افکارتان را باما در میان بگذارید

برای افزودن دیدگاه باید وارد شوید .