so

آشپزی ایتالیایی – Biscottini al burro con marmellata (بیسکوئیت کره‌ای با مربا)

بیسکوئیت کره ای می تواند یک میان وعده ایده‌آل برای صرف چای در کنار دوستانتان باشد. طرز تهیه آن بسیار آسان و زمان پخت آن بسیار کوتاه است.


مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر:
آرد دو صفر: (180 گرم)
کره: (100 گرم)
شکر: (70 گرم)
زرده تخم مرغ: (2 عدد)
مارمالاد پرتقال یا توت فرنگی: (30 گرم)
پودر قند: به میزان لازم(برای تزئین)


برای تهیه بیسکویت کره ای با مربا از تهیه خمیر شروع کنید: در یک کاسه مناسب آرد، شکر و زرده تخم مرغ (کمی زده شده) را با هم مخلوط کنید. کره را به دمای محیط رسانده و سپس به قطعات کوچک برش داده، به مواد اضافه نموده و ورز دهید تا مخلوط یکدست شود. خمیر آماده شده را روی یک سطح صاف ورز داده و یک استوانه به طول حدود 30 سانتی متر درست کنید سپس آن را در نایلون پیچیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. بعد از زمان استراحت، خمیر را با کمک چاقو به قطعاتی به ضخامت 2 سانتی متر برش دهید. در این مرحله فر را با دمای 180 درجه گرم کرده، کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. تکه های خمیر به دست آمده را با کف دست‌ها به صورت توپ‌های کوچک شکل دهید و با کمک انگشت اشاره خود فشار ملایمی به مرکز هر توپ وارد کنید تا یک حفره کوچک در هسته آن تشکیل شود، سپس آن را در طبقه پایین فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا حدود 20 دقیقه بپزد. پس از پخت، بیسکویت ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. در حفره هر بیسکویت یک قاشق مرباخوری مارمالاد اضافه کرده و روی آن پودر قند بپاشید. بیسکویت های کره ای شما آماده سرو است. نوش جان!

دیدگاه ها بسته شده اند.