کیک سیب و ماسکارپونه را میتوانید با پودر قند در وعده صبحانه یا میان وعده میل نمایید و اگر با یک قاشق بستنی خامهای یا سس وانیل همراه شود، به یک دسر عالی برای پایان دادن به یک شام خوشمزه تبدیل میشود!
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر:
- مواد لازم برای 8 نفر:
- سیب شیرین: (400 گرم)
- پنیر ماسکارپونه: (200 گرم)
- آرد :½ فنجان (250 گرم)
- شکر: (150 گرم)
- تخم مرغ: 2 عدد (130 گرم)
- بیکینگ پودر: ¾ قاشق چایخوری (16 گرم)
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
ابتدا سیبها را پوست گرفته، هسته آنها را جدا کرده و به صورت مکعبهای نامنظم برش دهید سپس تخم مرغ و شکر را در ظرفی جداگانه ریخته کمی نمک اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا کف کند در ادامه پنیر ماسکارپونه را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه نمایید و در حین هم زدن وانیل را نیز بیفزایید.
در آخر یک قالب کیک 20سانتی متری را کره و آرد پاشی کرده و مکعب های سیب را در ظرف ریخته و به خوبی با خمیر آماده شده مخلوط کنید.
خمیر را داخل قالب بریزید و با کفگیر یا پشت قاشق کمی نمدار روی آن را صاف کرده و در فری که از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم شده است به مدت 50 دقیقه بپزید. بعد از پخت 10 دقیقه زمان بدهید تا کاملا خنک شود سپس از قالب جدا نموده با پودر قند تزیین و سپس نوش جان کنید.
افکارتان را باما در میان بگذارید
برای افزودن دیدگاه باید وارد شوید .