main pic

آشپزی ایتالیایی – ترافل شکلاتی فندقی

مدت زمان آماده سازی مواد لازم: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 25 دقیقه

مواد مورد نیاز برای پخت 22 ترافل شکلاتی:

شکلات کاکائویی: (260 گرم)
خامه تازه: 3 قاشق غذاخوری (40 گرم)
فندق خرد شده :4/3 فنجان (80 گرم)
فندق کامل و پوست کنده: (22 عدد)
آب: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
شکر: 6 قاشق غذاخوری( 70گرم)


مواد لازم برای تزئین سطح ترافل:

خامه تازه زده شده: 65 گرم

شکلات کاکائویی: 105 گرم

ابتدا شکلات ها را به صورت خیلی ریز خرد نمایید و سپس خامه را در ظرفی گرم کرده و شکلات خرد شده را به تدریج به ظرف اضافه کنید و با دور 3 همزن هم بزنید تا مخلوط یکدستی به‌دست آید. مواد را از روی شعله برداشته، در ظرفی ریخته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا تبدیل به بافت سفت و منسجمی شود. سپس ماهیتابه‌ای را روی اجاق گاز گذاشته و آب و شکر را روی شعله ملایم طوری حل کنید که رنگ شکر کهربایی شود. فندق های کامل را داخل مخلوط شکر ریخته و کاراملی نمایید.

در ادامه مخلوط شکلات را از یخچال خارج کرده به کمک اسکوپ‌ساز به شکل توپ‌های یک اندازه در آورده و داخل هر کدام حفره‌ای ایجاد کنید، داخل حفره را با مخلوط کاراملی و یک عدد فندق پر نموده و حفره را با دست بپوشانید. سپس 22 ترافل گرد را بر روی کاغذ روغنی در سینی قرار داده و به مدت 5 دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شوند.

برای تهیه روکش شکلاتی خامه و شکلات خرد شده را در ظرفی مناسب روی حرارت ملایم گاز حل نموده و پس از خنک شدن، ترافل ها را دانه دانه در مایع غلتانده و مجددا به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. ترافل ها آماده هستند. نوش جان!

افکارتان را باما در میان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد! تمامی موارد الزامی با * نشانه گزاری شده اند.