istockphoto-614978918-612x612

آشپزی ایتالیایی – کانولی (Cannoli)

 دسر کانولی (Cannoli) به معنی «لوله‌های کوچک» یکی از معروف‌ترین غذاهای سیسیل است که حتماً‌ باید آن را امتحان کنید. کانولی در واقع  پوسته‌های ترد پر از ریکوتا (نوعی پنیر بی‌نمک ایتالیایی) می‌باشد که به‌عنوان یک دسر ایتالیایی محبوب در کل دنیا شناخته می‌شود.

مواد لازم برای خمیر :

  • کره: ۳۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • رنده پوست لیمو: ۱ قاشق چای‌خوری
  • دارچین:۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید:۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۳۰ گرم
  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • مواد لازم برای داخل کانولی :
  • پنیر ماسکارپونه: 2/1 فنجان
  • پنیر ریکوتا: 2/1 فنجان
  • پودر شکر: ۱/۴ فنجان
  • عصاره وانیل یا قهوه: ۲ قاشق چای‌خوری

دستور پخت :ابتدا در یک ظرف دارچین، شکر، نمک و آرد را به‌خوبی مخلوط کرده و در ظرفی دیگر کره نرم شده، زرده تخم‌مرغ و سرکه را مخلوط نموده تا کاملا یکدست شود و سپس آن را کم‌کم به مخلوط اول افزوده و با دست ورز دهید تا خمیر کاملا یکدست شود، سپس آن را در ظرفی درپوش دار به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

روغن را داخل تابه‌ای مناسب و عمیق ریخته و اجازه دهید تا کاملا داغ شود. قالب‌های استیل استوانه‌ای شکل (قالب کانولی) را کمی چرب کنید تا بعد از سرخ شدن کانولی‌ها راحت از آن‌ها جدا شوند. خمیر را از یخچال بیرون آورده و به کمک وردنه کاملا پهن کنید. از خمیر پهن شده تکه‌های گرد به اندازه یک کف دست یا کمی بزرگ‌تر جدا و به دور قالب‌ها بچسبانید.

حال قالب‌ها را به نوبت درون روغن داغ قرار دهید و ۲ تا ۴ دقیقه فرصت بدهید تا کاملا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، هنگامی که هنوز پوسته کانولی گرم است آن‌ها را از قالب جدا و روی دستمال کاغذی مناسب بگذارید تا سرد شود.

پنیر ماسکارپونه، پنیر ریکوتا، پودر شکر و عصاره قهوه یا وانیل (به دلخواه) را با هم مخلوط و به آرامی هم بزنید تا سفت و یکدست شود. مایه به‌دست‌آمده را به کمک قیف یا ماسوره مناسب درون پوسته کانولی بریزید.

برچسب ها:,
با کلیک روی هر تگ، تمام مطالب مرتبط با آن را یکجا ببینید
بوسیله دکمه بالا می‌توانید این مطلب را به اشتراک بگذارید
1

دیدگاه ها بسته شده اند.