عکس سخن سردبیر49

سخن سردبیر

مروری بر آن چه که بر صنعت کاشی و سرامیک رفته و می‌رود … سر منشاء تولید کاشی و سرامیک از سفالگری می‌آید که نخستین آثار آن در ایران ظاهر شده و به حدود ۱۰۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می‌رسد. البته باستان‌شناسان عقیده دارند که بشر اولیه در حدود

ادامه‌ی مطلب »
50

برگزاری وبینار توسط سفارت و بخش بازرگانی سفارت ایتالیا در ایران

وبینار معرفی ظرفیت های کسب و کار در کشور ایران و ایتالیا در حوزه تجهیزات پزشکی، دارو و صنایع وابسته در تاریخ 3 اسفند ماه 1400 برگزار شد.این وبینار با همکاری سفارت ایتالیا و بخش بازرگانی و اقتصادی این سفارت با سخنرانی دکتر جوزپه پرونه سفیر محترم ایتالیا در ایران

ادامه‌ی مطلب »

فرصت‌های پیش‌روی صنعت کاشی و سرامیک جهان

فرصت‌های پیش‌روی صنعت کاشی و سرامیک جهان بدون تردید صنعت ساختمان را نمی‌توان جدای از صنعت کاشی و سرامیک تصور نمود. سفالگری از اختراعات مهم بشر اولیه بوده و این صنعت در گذر زمان با ترکیب علم مواد، هنر و مهندسی، روز بروز تکامل یافته و امروزه با تدوین استانداردهای

ادامه‌ی مطلب »

پتینه سازی کاشی و سرامیک

پتینه کاری یک اثر هنری است و در زمره صنایع دستی قرار می‌گیرد که با بهره‌گیری از بافت‌ها و رنگ‌های مختلف و با ایجاد یک سطح جداکننده بین شئ اصلی(یا هر جسمی) و رنگی که باید روی آن قرار بگیرد نمایی کهنه و به عبارتی اکسید شده ایجاد می‌کند، معمولا

ادامه‌ی مطلب »

متاورس، کاربردها، چالش ها و گذار از اینترنت

متاورس فرضیه‌ای از نسل بعدی اینترنت است که از محیط‌های مجازی سه بعدی آنلاین غیرمتمرکز و پایدار تشکیل می‌شود. این دنیای مجازی از طریق هدست‌های واقعیت مجازی، عینک‌های واقعیت افزوده، گوشی‌های هوشمند، رایانه‌های شخصی و کنسول‌های بازی قابل دسترسی خواهد بود. در تعریف خوبی از متاورس می توان اینگونه بیان

ادامه‌ی مطلب »

آشنایی با هنر و انواع کاشی کاری در ایران

هنر کاشیکاری ایرانی هنر کاشی‌کاری از هنرهای والا و ارزشمندی است که در تزئینات معماری ایران از دوران باستان تا امروز به کار رفته است. این هنر در پیدایش و زیبایی نمای بیرونی و درونی ساختمان‌های مذهبی، مقابر، مساجد و برخی از پل‌ها در ادوار مختلف تاریخ به شیوه گسترده‌ای

ادامه‌ی مطلب »

گفت وگو با دکتر بیژن افتخاری یکتا، دکترای مهندسی مواد گرایش سرامیک

به گزارش روابط عمومی اتاق مشترک ایران و ایتالیا، دکتر بیژن افتخاری یکتا، استاد گروه سرامیک دانشگاه علم و صنعت در گفت وگویی با موضوع صنعت کاشی و سرامیک در ایران اظهار داشت:زیر ساخت‌های فعلی صنعت کاشی و سرامیک کشور عمدتا برگرفته از کشور ایتالیا است. اولین کوره‌های رولری، پرس‌ها،

ادامه‌ی مطلب »

روند تولید کاشی و سرامیک

جایگاه صنعت کاشی و سرامیک در ایران: صنعت کاشی و سرامیک به‌عنوان یکی از صنایع پیشرو در ایران شناخته می‌شود. کارشناسان انتظار دارند که با افزایش تولید کاشی و سرامیک و همچنین بهبود روند صادرات آن در کشور که در حال حاضر ایران به‌عنوان یکی از پنج کشور برتر تولیدکننده

ادامه‌ی مطلب »

واقعی به نمایشگاه مجازی برویم

به منظور پي بردن به ارزش و اهميت نمايشگاه‌ها، لازم است نگاهی اجمالی به تاریخچه و قدمت این سهم، از گذشته تاکنون داشته باشیم. از ابتدايي ترين روش‌هاي تجارت در دوران گذشته، مبادله كالا با كالا و خدمات بوده است كه در اصطلاح، همان تهاتر امروزيست. از آنجا که در

ادامه‌ی مطلب »

گردشگری در ایتالیا-شهر بولزانو در شمال ایتالیا

شهر بولزانو(Bolzano) ( تلفظ ایتالیایی بولتسانو ) مرکز استان تیرول جنوبی(South Tyrol) ، شمالی‌ترین استان کشور ایتالیاست که بر روی دامنه های رشته کوه آلپ واقع شده است . بولزانو یکی از ثروتمندترین شهرهای ایتالیا بوده که اقتصاد شهر  ترکیبی از  صنعت کشاورزی شامل (تولید میوه و محصولات لبنی)، گردشگری،

ادامه‌ی مطلب »

مشاهیر ایتالیا – مجسمه داوود نماد فلورانس و تولدی دوباره پس از کرونا

مجسمه داوود اولین و شاخص‌ترین نماد در ستایش پدیدارشناختی انسان در آغاز عصر افول اسطوره‌ها، قدیسین و قهرمانان افسانه‌ای است. این اثر عظیم به ارتفاع ۵.۱۷ متر، سه برابر قد طبیعی انسان، به‌تنهایی نماد تحول ژرفی است که در عصر رنسانس تحقق یافت و در پی آن، پیکربندی انسانی با

ادامه‌ی مطلب »

آشپزی ایتالیایی – فیله مرغ شیری – Petti di Pollo al Latte

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه مدت زمان پخت: 10 دقیقه درجه سختی: آسان مناسب برای 4 نفر مواد لازم: فیله سینه مرغ (ورقه شده): 600 گرمکره: 40 گرمروغن زیتون فرا بکر: 10 گرمآرد نول یا آرد دو صفر: 3 قاشق غذاخوریشیر پرچرب: 170 گرمآویشن: 4 شاخهنمک: به میزان دلخواهفلفل

ادامه‌ی مطلب »

آشپزی ایتالیایی – ترافل شکلاتی فندقی

مدت زمان آماده سازی مواد لازم: 15 دقیقهمدت زمان پخت: 25 دقیقه مواد مورد نیاز برای پخت 22 ترافل شکلاتی: شکلات کاکائویی: (260 گرم)خامه تازه: 3 قاشق غذاخوری (40 گرم)فندق خرد شده :4/3 فنجان (80 گرم)فندق کامل و پوست کنده: (22 عدد)آب: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)شکر: 6 قاشق غذاخوری(

ادامه‌ی مطلب »