سخن سردبیر
در روایتها و افسانههای اساطیری آمده است که حضرت آدم بدلیل خوردن یک سیب از بهشت رانده شد با قدری تامل نقش تغذیه را از اولین روز شکلگیری جهان هستی میتوانیم در ذهن خود تجسم نمائیم. امروزه با نزدیکشدن ملتها در دهکده جهانی، به خوراک صرفا عاملی برای تولید انرژی
برگزاری رویداد ورزشی – اجتماعی پیادهروی و کاشت نهال توسط اتاق مشترک ایران و ایتالیا
به دنبال شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات و گردهماییهای حضوری و با توجه به اظهار تمایل اعضا برای ملاقات با یکدیگر، اتاق مشترک ایران و ایتالیا تصمیم به برگزاری «رویداد پیادهروی و کاشت نهال» در مجموعه فرهنگی و ورزشی توچال گرفت که با حمایت و همکاری صمیمانه
برگزاری وبینار شرایط اخذ و بازپرداخت وام نهاد مالی ایتالیا
اتاق مشترک ایران و ایتالیا بمنظور همکاری و حمایت بیشتر از اعضای خود اقدام به برگزاری وبینار شرایط اخذ و بازپرداخت وام نهاد مالی ایتالیا با همکاری وکیل اتاق نمود که با حضور دبیرکل اتاق مشترک ایران – ایتالیا و تعدادی از شرکتهای عضو و غیرعضو اتاق که دارای شرکت یا Joint Venture در
حضور ریاست اتاق مشترک ایران و ایتالیا در مراسم هفته غذای ایتالیا
به دعوت سفیرمحترم ایتالیا در ایران، عالیجناب جوزپه پرونه، آقای مهندس پورفلاح ریاست اتاق مشترک ایران و ایتالیا در مراسم هفته غذای ایتالیا مورخ 24 آذرماه 1400 در محل باغ سفارت حضور یافت. دراین مراسم خصوصی، ریاست اتاق به مناسبت این رویداد سخنرانی کوتاهی را ارائه کرده و ضمن تبریک
آنچه باید در مورد غذاهای کنسرو شده بدانیم
مزایا و معایب غذاهای کنسرو شده غذای کنسروی چیست: غذای کنسروی به شیوهای از نگهداری غذا با بستهبندی در ظروف بدون هوا برای مدت طولانی گفته میشود. کنسرو سازی برای اولین بار در قرن هجدهم بهعنوان یک راه نگهداری مطمئن غذا برای سربازان و ملوانان در جنگ مورد استفاده قرار
صنايع پيشرفته غذاي ايتاليا
كشاورزي و امنيت غذا يك بخش استراتژيك و اولويتدار براي همه كشورهاست. تجربه طولاني ايتاليا در اين حوزه متكي بر شيوههاي كشاورزي پايدار و احترام به تنوع زيستي است. كشاورزي ايتاليا جزو سبزترينها در اروپاست از جمله دلايل آن استفاده از كمترين آفتكشهاست. دو عامل ياد شده (پايداري و تنوع
نقش خمیرترش در صنعت نان حجیم و نیمه حجیم
نان با تولید سالیانه 9 میلیارد کیلوگرم یکی از پرمصرفترین محصولات در سراسر دنیا به شمار میرود. در دهه اخیر به علت گرایش مصرفکنندگان به سمت محصولات طبیعی فاقد نگهدارندههای شیمیایی، کاربرد خمیرترش در تولید نان روند مستمر و رو به رشدی را طی کرده است. بهترین روش ورآمدن خمیر،
نگاهی به اکسپو 2020 دبی
اکسپو چیست؟ اکسپو به بزرگترین و مهمترین رویداد نمایشگاهی جهان گفته میشود که برای نمایش بهترین دستاورهای کشورهای مختلف بهویژه در زمینه فناوری، نوآوری و معماری هر پنج سال یک بار برگزار میشود. این نمایشگاه جهانی از نظر اندازه، مدتزمان و تعداد بازدیدکنندگان، یک رویداد بینالمللی فوقالعاده است که به
پروبیوتیک چیست؟
*پروبیوتیک چیست؟ در بدن ما انسانها موجودات زندهای وجود دارند که دانشمندان آنها را به نام میکروبیوم نامگذاری نمودهاند. میکروبیومها در واقع یک اجتماع بسیار بزرگ از موجودات زنده هستند که دارای جمعیت میلیاردی بوده و در جسم ما زندگی میکنند و در حال فعالیت برای حفظ سلامت اعضا
فرصتها و چالشهای حضور در اکسپو 2020 دبی
اکسپو را میتوان المپیک ملل دانست همانطور که بهترین ورزشکاران جهان هر چهارسال یکبار در المپیک دور هم جمع میشوند تا با شعار صلح و دوستی به رقابتی حرفهای با هم بپردازند، در اکسپو نیز دولتها هر پنج سال یکبار، گرد هم جمع میشوند تا بهترین داشتههای فرهنگی و تجاری
اتحاد ملتها در اکسپو
اگر سفر بهترین معلم زندگی است، سفر به اکسپو 2020 دبی مکان مناسبی برای کسب دانش است. تصور کنید دنیا را میتوانید در یک مکان کاوش کنید و تجربههای جدیدی را از ملتهای گوناگون کسب نمایید. اکسپو 2020 دبی پذیرای 192 کشور است. هرگز در تاریخ این همه ملت در
محصولات غذایی فرآوری شده
در صنعت تولید مواد غذایی اصطلاح “غذاهای فرآوری شده” بسیار پرکاربرد است، چراکه در دنیای امروز مصرف این گروه از مواد غذایی به امری طبیعی و مرسوم تبدیل گشته است. بدیهی است این موضوع سبب میشود که در رسانههای گوناگون با هشدارهایی مبتنی بر مضرات مصرف این دسته از مواد
گردشگری در ایتالیا-شهر ورونا، پایتخت عشق جهان
شهر ورونا در ایتالیا به عنوان زادگاه عشق رومئو و ژولیت، این زوج افسانهای و عاشق شناخته میشود و به همین علت به این شهر پایتخت عشق جهان نیز میگویند. ورونا شهری است در شمال ایتالیا، درناحیه ونتو Veneto کنار رود آدیجه Adige که بین ونیز و میلان و همچنین گذرگاه برنر ,Brenner که ارتباط
مشاهیر ایتالیا – پیترو و میکله فررو (خالق برند نوتلا)
پیترو فررو(Pietro Ferrero) کارآفرین و بازرگان ایتالیایی، در تاریخ 2 دسامبر 1898 در شهرفاریلیانو “farigliano ” ایتالیا به دنیا آمد. وی در دوران جوانی پیشه نان و شیرینیپزی را برگزید و از همان زمان شروع به کار کرد. دهه 1940 با دوران جنگ جهانی دوم مصادف شد که شرایط بسیار
آشپزی ایتالیایی – پاستا صدفی (Conchiglioni)
مواد لازم: · پاستا صدفی – 16 عدد · اسفناج – 300 گرم · پنیر ریکوتا (موجود در فروشگاههای ایران) – 250 گرم · پوره گوجه – 450 گرم · سیر – 1 حبه · ریحان – به مقدار دلخواه · پنیر پکورینو رومانو(موجود در فروشگاههای ایران) – 80 گرم
آشپزی ایتالیایی-کیک سیب با پنیر ماسکارپونه Torta di mele
کیک سیب و ماسکارپونه را میتوانید با پودر قند در وعده صبحانه یا میان وعده میل نمایید و اگر با یک قاشق بستنی خامهای یا سس وانیل همراه شود، به یک دسر عالی برای پایان دادن به یک شام خوشمزه تبدیل میشود! مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه مدت زمان